Order (Pesanan)

Postage Cost: 

1 -4 orders will charge RM 5 (I will bear the balance)

To order:

- Choose your order code.

-Confirm your total amount and quantity.

-Bank in to my Maybank account : 153010985473 or

                           BCB account : 03010095148523

                              behalf : NURHAKIMAH BT ISMAIL

- Call or SMS me (0199817077) after bank in to confirm and give me your address and product code.

-I will post your order with post express immediately!

Utk Pesanan:

- Buat pilihan pesanan

- Pastikan jumlah harga dan kuantiti.

- Buat bayaran melalui akaun Maybank : 153010985473 atau

                                          akaun BCB : 03010095148523

                             atas nama : NURHAKIMAH BT ISMAIL

- Selepas membuat bayaran, telefon atau sms saya( 0199817077 ) utk pengesahan dan berikan alamat anda dan kod produk.

- Pesanan anda akan saya poskan menggunakan pos express dengan kadar yang segera!

24 Komen »

  1. norly said,

    ni nurhakimah bdk unitar ke???

  2. Erlis said,

    Saya hendak buat pesanan tapi saya nak tengok catalogue semua jenis kain dan semua warna kain disertai harga. sebab saya ada business kecil dan perlu order bermacam jenis dan color kain.
    Jika ada, harap dapat e-mail saya di liz_issabelle@yahoo.com.sg

    Terima Kasih,
    Erlis

  3. Nor Hasanah said,

    as’kum, saya dah tengok display tu,boleh bagi tau berapa qtynye…
    sbb saya ada buat bisness kecil2an,so nak try lak…

  4. kak as said,

    assalamualaikum..saya nak tanya ada jual tudung 60 bidang tak ..berapa harganya…tq

  5. norul said,

    hai..
    u ade tak koleksi tudung bawal batu hitam?

  6. atiey said,

    assalamualaikum…. boleh saya dapat maklumat ttg tudung nie dgn lebih tperinci????? saya nk bt bisness. jika ada, leh email saya…

  7. Anna said,

    Nak tanye saya berminat dengan tdung2 yg disiarkan. Boleh tak email kat saya koleksi yg lain2.

  8. rafidah said,

    hi nur..

    saya berminat dgn tudung2 dan kaftan yang nur jual..untuk mulakan business kecil2lan…kalau boleh harap nur boleh bg maklumat yg terperinci kat saya..email kan kat email saya k…tq…

  9. norul said,

    hai nur i pun nak koleksi tudung yang lain emel kat saye ek.
    `norul

  10. SUZZANA said,

    assalamualaikum,
    Tudung bawal bidang 60 berapa harganya?

  11. sie said,

    assalamualaikum,

    saya nak tempah gak tudung tu…boleh ker sebab saya ni duduk kat tawau, sabah….

    kalau boleh nak tengok semua warna tudung dan koleksi tudung yang terbaru yer. email saya ok.

  12. zam said,

    akum : saya cuma nak bagi cadangan je, mana tau ok ke.

    selalunya saya cuma dengar bisnes mlm ni hanya tertumpu kat produk kesihatan & kecantikan saja.
    saya rasa kalau cik cuba buat dlm bentuk mlm munkin boleh pergi lebih jauh lagi mana tahu mungkin boleh sampai luar negara sbb zaman sekarang nikan dah global pakai internet je boleh order. kalau kena sistem boleh jadi jutawan hanya dgn menjual tudung sahaja. itu cuma idea saya saja. ok tata

    AKUM

  13. lin said,

    Saya berminat nak beli dengan tudung bawal? Masi offer lagi ka? Saya berkali-kali hubungi cik / puan, malangnya no hanpon cik/puan tak aktif.

  14. ezan said,

    asalamualakum…

    nor, macamana saya nak dapatkan harga borong sebab saya minat nak jual tudung yang cantik2 ni kat kawan2. hubungi saya secepat mungkin ye…

  15. ibtisam said,

    salam ader jual harga borong x?…kalau ader boleh emailkan x?tq.

  16. miss said,

    aktif lg tak kat sini?

  17. ryna said,

    nk tahu hrg mengikut jenis2 tudung..kalau beli banyak dapat hrg murah x?

  18. atikah jusoh said,

    assalamualaikum

    pn/tn

    adakah pihak tuan/puan membekal tudung bawal saiz besar (60 x 60)?
    tq

  19. noly said,

    Askum.bayaran pos ke sabah free ke? bape harga pos? nak tengok semua warna tudung dan koleksi tudung yang terbaru yer…tq

  20. noly said,

    cmne nk buat pesanan ni? sms je ke?

  21. sue said,

    assalamualaikum.wt.wb.

    saya sue dr kota kinabalu..
    saya nk tengok koleksi2 yg ada & harap dpt kirim ke email saya ok..
    thanks…saya akan bgtau tempahan setelah saya tengok koleksi2 itu nnt..

  22. sue said,

    jangan lupa kirim kat saya koleksi terbaru ye…thanks

  23. sue said,

    camne nk buat tempahan?berapa agak2nya kos penghantaran?boleh dapat harga yg lbih murah ke?hehe :-)

  24. saadiah bt shuid said,

    tawaran untuk berniaga di kolej universiti islam antarabangsa selangor(kuis)
    pada 07/01/2010…..
    jika berminat balas emel ini dengan secepat yang mungkin………


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: