April 15, 2007

JOM SHOPPING..MURAH-MURAH JER!!

Posted in Uncategorized pada 4:32 am oleh songketkelantan


Semua produk yang dipamerkan dibawakan khas dari Kelantan. Tudung Bawal No 1, gred AAA dengan sulaman dan kerawang yang kemas serta rapi.. SUMERNYER HARGA KELANTAN!! Setiap design adalah terhad.. JADI, CEPAT..DAPATKAN SEKARANG!!

Sempena menyambut bulan Maulidur Rasul ni, songketkelantan menawarkan HARGA RUNTUH UTK SEMUA JENIS TUDUNG SAHAJA!!

 

**HARGA BIASA RM 85**

  • TUDUNG BAWAL BERLIAN GRED AAA DATO’ K

 

utk kod BMKxx, BUNGA2ANNYER DIJAHIT MANIK.

SAPER2 NK TEMPAH BOLEH..KASI TEMPOH LEBIH KURANG SEMINGGU,KALAU ADA DESIGN SNDIRI PUN,KASI TAU YER..

  • TUDUNG BAWAL BUNGA TANJUNG

  • TUDUNG BAWAL BUNGA KELILING

  • TUDUNG BAWAL BUNGA SEJAMBAK

  • TUDUNG BAWAL BERLIAN PUTUS BUNGA MATAHARI

  • TUDUNG BAWAL BERLIAN KELILING SULAM NIPIS

 

  • TUDUNG BAWAL KERAWANG AYAK

  • TUDUNG BAWAL BENANG SINAR KELILING

ADA LAGI WARNA PURPLE, PINK, COKLAT CAIR..EDISI BARU DLM PROSES..

29 Komen »

  1. aida said,

    Assalamualaikum,
    Boleh bg address kedai?

  2. noorul said,

    nak alamat penuh kedai awakboleh tak?
    i nak pergi sendiri…TQ

  3. mas said,

    Saya nak tanya tudung yang harga rm70, brp qty nye?
    Sy call knp tak angkat phone? cam mn berniaga nie??

  4. utk paparan yg lebih elok,kalo ader mozilla firefox lagi elok..
    harap maaf..

  5. norzomar said,

    saya nak tanya bape harga borong utk harga sekodi bagi tudung2 di bawah … dan biasa bape harga di pasaran? … berminat nak jual ni🙂
    nanti email kat kite ek as soon as possible … x sabo dah ni🙂

  6. norzomar said,

    saya nak tanya bape harga borong utk harga sekodi bagi tudung2 di bawah … dan biasa bape harga di pasaran? … berminat nak jual ni
    nanti email kat kite ek as soon as possible … x sabo dah ni
    1 – TUDUNG BAWAL BERLIAN GRED AAA DATO’ K
    2 – TUDUNG BAWAL BUNGA TANJUNG
    3 – TUDUNG BAWAL BUNGA KELILING
    4 – TUDUNG BAWAL BERLIAN PUTUS BUNGA MATAHARI
    5 – TUDUNG BAWAL BERLIAN KELILING SULAM NIPIS
    6 – TUDUNG BAWAL KERAWANG AYAK
    7 – TUDUNG BAWAL BENANG SINAR KELILING

  7. ok..salam semua..
    nur mintak maaf..dr semalam (rabu) nur xsempat nk online.nur balik kg..xda net kat umah..so,brng baru pun xsempat nk update..email2 pun nur sempat cek sikit jer..maaf atas kelambatan ini..

    biasa,nur akan online every day..dr pagi smpai ptg..insya allah,mana nak kaftan..nur update ari ni..email2 nur akan balik ASAP..
    nur online balik ptg ni..tq

  8. to norzomar…
    ish..xder pun email norzomar??..or nur terdelete pun may b..leh email nur balik tak?..harga borong kite private msg yer..
    tq..

  9. tudung baru akan masuk pada ari sabtu..tp yg ada skrg,cthnya benang emas,dato k,..leh kasi tau warna aper nak yer..then nur capture gmbar n sent to email yer..
    tq

  10. to en.azmi..
    ada call nur baru nis..dan bagi email adres..tp nur xleh nk sent email tu..harap dpt bagi email lain yer..tq..

  11. kak t said,

    hi… gud job… hehe….

  12. Maizul said,

    Wah banyaknya pilihan…. cantik-cantik pulak tu.

  13. kak t..
    tq..

  14. Ida said,

    Tak ada pun bagi alamat kedai? Saya nak datang sendiri beli. Takut kalau beli online warna tak sesuai. Kalau beli secara banyak, ada diskaun ke?

  15. maizul..
    tq maizul..hihih..nk letak byk lagi kalo ikut ati..tp kang nanti fenin lak byk2 nis..akekek

  16. ita said,

    a’kum.saya ita dari ipoh.boleh bagi alamat kedai?saya plan nak ambik banyak.nak bisnes.ada diskaun?

  17. nadieya said,

    saya berminat dgn bisnes ni..i will contct by phone. boleh tolong emelkan seberapa banyak tudung2 yg dijual? kalau boleh nak minta pamerkan warna merah lembut dalam beberapa pilihan.kalau boleh harap dapat maklumbalas dalam masa terdekat. tq.

    ada tak tudng bawah rm 30? kaalu ada dijual minta sertakan sekali dalam emel yer.

  18. Fatimah said,

    Assalamualaikum,

    Saya ingin mengemukakan beberapa soalan:

    a) Alamat kedai dimana?
    b) Bolehkah hantar tudung ke luar negeri?
    c) Berapa helaikah jika membeli pakai borong dan kodi?

    Terima Kasih

  19. pn ayu said,

    ada tak tudung bawal no.1 baldu double berlian warna coklat cair dan peach cair

  20. Husein said,

    Nak tau harga borong

  21. salam semua pengunjung:

    MAKLUMAN TERBARU:..
    UTK ANEKA TUDUNG DAN KAFTAN, SILA KE http://www.minikelantan.com
    SAYA DAH PINDAH “KEDAI”..PRODUK BARU SEMER KAT SITU..UPDATE SLALU PUN DISITU..TQ..JEMPUT LAA LAYARI WEB BARU SAYA NI YER..

  22. organikcom said,

    yuhuuuu………
    kak za jumper nur kat siniii………..

  23. hai kak..hehe..jumper gak ekk..hehe

  24. liana said,

    nak jadi ajen jualan mcm mana?

  25. maria said,

    nak jadi ejen jualan mcm mana?

  26. maria said,

    berminat nak jual ….

  27. ziela said,

    tudung2 ni semua mmg yg terbaru ker?

  28. noraini said,

    assalamualaikum.
    saya nak pastikan, ada tak tudung berkerawang atau apa jenis yg cik nor ada berbidang 50? klu ada sila nyatakan jenisnya sekali

  29. Glenda said,

    For unmarried utilize, you are able to pick in order
    to buy a coffee maker which will most likely afin de coffee any mug at a period, even though keeping the coffee
    maker chock-full of coffee, and retaining the newness
    till the very last mug. I would feel extremely amazed if you can uncover this particular Western Bend Quick – Drip 10-cup coffee maker for deal anywhere, however you
    are confident to obtain a definitely one using the internet, potentially through craigslist, e –
    Bay, otherwise Bid – Cactus.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: