Contact Me ( Hubungi Saya )

If you have any enquiries, please do not hesitate to contact me at:

019-9638413 @  09-7441077

email: noours_1226@yahoo.com

yahoo!messenger : bobieyus

 

Untuk pertanyaan, hubungi saya di talian:

019-9638413 @ 09-7441077

email: noours_1226@yahoo.com

yahoo!messenger : bobieyus

 

 

35 Komen »

  1. WAN said,

    mcm mana gan kain tudung ? di jamin o,k ke ? dan kalau harga rm 70 tue , brp harga pasaran ? rm 40 brp harga pasaran ?

  2. inaz said,

    blh bagi harga borong utk tudung baru

  3. inaz..
    tgk email yer..nur anta harga borong kat email yer..

  4. nurfiza said,

    berminat tuk membeli ngan harga borong.thanks

  5. hana said,

    kenan yg BE2 ngan BE1. cam ne nk beli, brape harga?

  6. Kak N said,

    Memang cantik, tapi akak tengah cari satu tudung warna hijau kepala itik.
    Sampai satu Kuantan dh cari tak de………….kalau ada warna hijau kepala itik e-mailkan ke akak yer? Baju dh siap nak pakai tudung tak de. Yg berapa harga pun tak pe. Nanti selebihnya akak tunggu jawapan dari nur.

  7. esha said,

    boleh bagi senarai harga utk pembelian borong

  8. yong said,

    saya pun nk senarai harga borong untuk tudung dan juga kaftan..thanks

  9. nak tau harga borong ? penghantaran cam mane ?

  10. sufean nordin said,

    saya pun nak harga borong untuk tudung dan kaftan.
    nak buat bisnes kat tempat saya….trima kasih

  11. ok..tq..
    maner yg nak tau harga borong ker, please leave comment bersama email adres tu yer..coz nanti senang, nur akan balas dlm email..kalo tak masuk adres email, nur xdapat msg tu..so, xleh ler nak bagi detail..
    tq..

  12. en. sufean, nur dah emailkan quotation price utk borong..tq

  13. yanie said,

    saya pun nak tau harga borong kaftan
    berapa jumlah minima untuk borong?

    thx

  14. Haffiz said,

    Assalamualaikum,

    Sila fwd kan harga borong & minimum order untuk kaftan & tudung.

    makasih

  15. sabtura said,

    assalammualaikum mana dia gambar tebaru tudung dan berapa harga borong yang u akan beri untuk tudung datuk k.

    thanks

  16. inaz said,

    tak de tudung baru ke,bila buka sama je tudung.bagi harga borong klu ada yg baru

  17. Atie Sbh said,

    Assalamualaikum ..

    Saya berminat utk mendapatkan koleksi tudung baru.. dah sila emailkan kepada saya harga borong yea…

  18. ZEEDA said,

    Harga borong camna? nak bisnes ni tolong bagi tau segera kay….

  19. diana said,

    noour,

    leh bagi harga borong tak…tudung ni sumer no.1 jepun ke…

  20. z said,

    hi,
    nak tau harga borong jer…..

  21. eima said,

    assalammualaikum….

    it’s me again….. kalau boleh nour reply dgn kadar segera bcoz saya nak balik kelantan hujung bulan ni, maybe boleh jumpa awak dekat sana.

    tq..

  22. fyza said,

    askm.
    Saya baru menyinggah ruangan ini. tertarik hati sekali saya melihat tudung2 yang comei nie. Saya gakk berminat untuk berniaga kain tudung nie. Boleh tak e mailkan saya harga borong ?

  23. lyeana said,

    salam,
    emailkan sy harga borong utk tudung…….tq

  24. airin said,

    Askm, sy bminat nak niaga tudung bole email sy harga borong. sy dimelaka
    nak deal ngn noor bole ke?

  25. nurul said,

    cik nur..sy agak tertarik gan jualan yg dijln kan..sy ni baru mula meniaga kecil-kecilan…cik nur memerlukan pengedar x ?..area lembah klang?..soal pengankutan insyaAllah sy usahakan…& sy jug mahukan senarai harga borong tu..wsalam

  26. ezan said,

    askum nur..

    boleh tak i tahu harga borong..i minat sangat nak buat bisnes bila tgk tudung2 yang comey2 sangat..harap nur cepat contack saya untuk saya tahu harga borong..hantar catalog sekali pun tak pe..

  27. dila said,

    Salam….saya berminat untuk membeli secara borong….boleh x emailkan harganya…tetapi saya berada di Kajang…kos penghantaran percuma ke ditanggung sendiri..kalau ada katalog emailkan kepada saya….tq..

  28. nona binti tarmizi said,

    nak tau harga borong untuk semua jenis kalau bolih nak buat bisness ni……..

  29. sue said,

    salam..
    boleh bg harga borong tak??
    berminat nak berbiaga tudung bawal tapi takder supplier..
    pembeli ramai…

  30. Sai said,

    boleh tak send ngan kita gambar2 terbaru beserta ngan harga borong nya sekali..terima kasih…

  31. ieza said,

    aslkum…saya berada dijohor saya nak cari kain songket tabur sesiapa yg ada jual boleh email kat saya atau hubungi saya di talian 012-7327231..

    terima kasih…

  32. nak tanye, mcm mane kalo nak jadi pengedar… leh bagi penerangan sikit x?? ni contact number izzah ek…

    017-6228006

  33. suzy said,

    macam mn kalau saya nk jd pengedar kain tudung?????saya ni mmg minat nk wat bisness…tp x tau macam mana cara nak mula…..ni no pon saya 017-7402004….saya harap akan dapat lebih penerangan

  34. Excellent post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
    I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

  35. reen said,

    FB apa?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: