KAFTAN BATIK OVERLAPPED

New design in Kaftan..Introducing: Kaftan Overlapped..Limited stock available for each design. !!.So,hurry up..Grab it now!!

Design terbaru Kaftan..Perkenalkan: Kaftan Overlapped..stok terhad utk setiap design. .Cepat..Beli sekarang!!

 ni kaftan batik biasa

ni kaftan batik overlap

 depan baju:

 

belakang baju:

depan baju:

belakang baju:-

depan baju

belakang baju

 

PERHATIAN:

 KAFTAN BATIK OVERLAPPED LENGAN PANJANG DAH SOLD OUT SEMUANYER..AKAN DIMASUKKAN BILER DAH ADA STOKNYER..tq

24 Komen »

  1. sue said,

    errmmmm… cantik… tapi takleh kurang ke???
    i nak pergi kedai u kalau boleh…..

    nak tengok sendiri materialnyer….

  2. PERBEZAAN KAFTAN OVERLAP NGAN KAFTAN BIASA..
    1. Kaftan overlap ni maknanye diwarnakan dua kali..honestly, lebih cantik laaa dr yg biase..hehehe..camner nak cam??..bahagian tepi bunga2 or corak..xder warna putihsumer jd cam satu color jer..
    2. kaftan biasa,diwarnakan sekali jer..so, camner nak cam??..bhgian tepi bunga2 or corak ader warna putih..line yg tepi skali..means, dlm satu kuntuk bunga (cth la )..bunga dalam color merah, tp bhgian luarnyer dikelilingi warna putih..

  3. ucu said,

    ketinggian saya hanya 145 sahaja…
    ada ke baju yg sesuai dengan ketinggian saya

  4. fea said,

    Assalamualaikum…

    sy fea dari kmc…sy ada pm awak…nak booking kaftan…reply k….kalau bleh nak beli borong..apa2 hal mel kat sy…

  5. ok semua..
    ni..nur dah updatekan kaftan baru..baru siap ni..PANAS..PANAS ni..
    saper nak, book dulu la yer..coz nur akan follow up balik seminggu kemudian..nur ofline utk lebih krg seminggu..tq

  6. siti aishah said,

    Selain jual tudung dan kaftan nie ada tak jual kain biasa yg utk buat bj kurung?

  7. alyn said,

    wah.,.. cntiknyer….

    aly nak tau kaftan nie klu d basuh akan mengecut ker kain dia erkss..
    ermss… klu alyn nak beli tuk d wat jualan der specia proce @ quatity ker….
    ader ker kain2 jenis batk lain..

  8. innaaz said,

    tinggi saya 165cm, kaftan yg mana sesuai?

  9. Izzah said,

    Hai,

    I buat garaj sale kat rumah, kalo i jual cara consignment bole tak?

    Jom beli di http://garagesaleAU2.fotopages.com

  10. ADWENNA said,

    salamz,

    sy berkenan ngan KF1 N KF7 tuh,beli 2 ada diskaun x?

    kalu yg pakai saiz L @ XL boleh muat x baju tu…

  11. wslm adweena..
    erm..seme yg tu dah habis..(KF1 dan 7)..ni nur updatekan yg baru siap..panas2 lagi nis..

  12. salam semua..
    terima kasih pada yg telah memberi sokongan pada nur..terima kasih byk2..ok..pada yg nak amek borong..pm nur yer..10 helai ke atas, dapat la rege borongnyer yer..

  13. hazlynn said,

    salam nur….

    alyn berminat sesangat dgn kaftan tu.. cntik… x boleh kurang ker.& klu penghantaran ke Johor Bahru agak2 berapa kos nyer erkss..

    klu beli dgn rega borong cmna pulak kiraanyer….
    tudung pun cantik2 belaka..
    harap dapat jawapan secepatnyer…:)

  14. wslm hazlynn..
    tq coz berkenan ngan kaftan tu..kaftan ni memang cantik..kehkhekeh..harga dah memang murah giler2..coz kaftan batik ni diwarnakan dua kali..coz penghantaran utk semenanjung RM5..(rege pos nak sekarang)..available utk 1-3 lai still pos rm5..
    nur xsempat nk update lagi brg2 baru..nur xonline dr smlm..mane2 email pun xsempat nk blas..ada skit jer yg smpat..tu pun balik kat cc..huhuhu..
    insya allah ptg ni nur online dan update new kaftan dan tudung..insya allah..
    tq semua..

  15. mas ani said,

    You ada jual batik kaftan kat ebay gak ke? http://www.kaftansale.com you punye ke? kalau borong ni berapa harga?

  16. to mas ani…
    nur dah try reply email u..tp xdapat la..fail…please leave comment balik yer utk tau harga borong..
    tq

  17. ayi said,

    Aslkum sis…saya ayi dr kl…minat sungguh dgn kaftan KF13 tu…kalo leh nak lengan panjang…jika ader stok bg tau yer…email kat saya herymarlinda@yahoo.com …atau leh call/sms 017-6944210…

  18. nora said,

    salam.saya berminat untuk membeli secara borong kaftan tu.nak tanya MOQ bape?rege borongnye?trima kasih-nora,jb.

  19. Batik Mutiara said,

    Salam, kalau Saya nak beli cara borong…berapa harga sekodi utk kaftan overlap.
    Kaftan biasa sekarang saya masih beli dari pembekal di K.Bharu…
    so email saya ok harga utk kodi yee….

  20. Zauiyah Ramli said,

    Saya berminat nak jual tapi boleh kah pehak tuan bagi cara consiment?

  21. rabihahbatik said,

    jom jenguk http://rabihah-batikterengganu.blogspot.com, new kaftan new design buatan hasil canting tangan tersendiri lain dari lain…sesiapa nak berniaga di alukan…jom serbu

  22. Hazleena said,

    Asmlkm

    Saya nak beli KF4, KF11 dan KF13
    Macamana nak buat arrangement?

  23. farah wahida said,

    salam….kalau sy beli dalam 10 helai, i dapat brpa ringgit sehelai..tq

  24. Pn atiqah said,

    Assalamualaikum….saya berminat..ade kaftan lengan panjang x ?..harp dpt email saya gam bar kaftan ye. Thanks


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: