sold out tudung

semua tudung yg display ni dah SOLD OUT..hanya utk tatapan variasi dan koleksi antara jenis tudung dan cuci2 mata jer..terima kasih pada semua yer..

haaa..maner yg susah nk kasi tau nak warna aper,may be leh refer warna2 kat sini yer..especially pink dan biru..

20 Komen »

  1. ok semua..ni nur updatekan antara koleksi tudung yg dah dijual utk tatapan jer la yer..haa..selalu ader kekeliruan masa nk kasi tau warna terutama warna pink,biru..erm..aper kater, tgk kat sini sama..may be leh jadikan rujukan warna..okies??..tq..

  2. dell said,

    aslkm…hai nur…ni bru 1st time tgk ur web…nk tny yg code KTB 03 & BT 02 tu ade stok lg x…n brp plak harga die…..termasuk delivery sekali…..

  3. jasmin said,

    Assalamualaikum

    Saya nak tahu harga sebenar bagi BT02, BB01,KTK08, SBL 04 dan BK 09. Masih ada lagi stok ker ? Selalunya berapa lama keluar design tudung baru ?

    Terima kasih

  4. diana said,

    bila stok BT @ yg berliku tu akan ada ….then baper harganya

  5. Anna said,

    Klu ada koleksi yg terbaru email la saya. bidara26@yahoo.com.my. Saya nak beli la. Klu nak beli 2 helai sahaja boleh tak? Ada kod phantaran ke…

  6. mira said,

    minat n tudung code bsm tu, brape reganye?

  7. along said,

    aslkm…nur…sy berminat dgn koleksi tdung2 ni…nk tny yg code BT3 dan BSM tu ade stok lg x…n brp harga die serta kos penghantaran? sume negeri same ke ?…..

  8. ZEEDA said,

    saya nak tanya harga borong semua camna? nak jual kat kedah nii..tolong email kat saya ari ni juga boleh tak! Urgent !!!

  9. eima said,

    hai….

    Nak tanya kalau amik secara borong, awak tolak berapa dgn saya? Saya memang ada amik tudung kat Kelantan jugak mana tau harga yang awak beri lebih murah, mungkin saya boleh amik dengan awak saja. Cantik2 jugak corak bunga tudung awak.

    Tolong balas dengan kadar segera.

    terima kasih.

  10. eima said,

    hai… email blk

  11. eima said,

    hai… saya tggu awak reply blk email saya

  12. nurul said,

    hye.. saya berminat dgn tudung awk… nk jd dealer… kt pahang.. cemner ek.. pastu nk cari tudung bawal baldu.. berapa harga sekarang..

  13. rina said,

    a’kum…
    hi k.nur ni baru first time saya di songketkelantan…..
    saya tertarik la ngan koleksi tudung2 kat sni…..
    nak tanya brpe hg tudung code SBP, BSM, BB, 4B, BT….
    masih ada stok? klau hg borong plak cam ner…..
    termasuk kos penghantaran

  14. Siti said,

    Kalau nak beli scara borong, brapa harga awak bagi saya. Camna kos penghantaran coz saya dari sabah……tudung2 yang dah sold out tu bila ada stok lagi. cantik2lah tapi dah abis lak…..

  15. aina said,

    salam…
    bley tny tak…
    sy berminat nk dpt kan stok tudung2 bwl nie…
    bley bgtau x memane tmpt yg jualan secara boring…

  16. insanuck said,

    assalamulakum…… hi saya tertarik dengan koleksi tudung2 kat sni tolong e mail kat saya.

  17. lili said,

    assaalmualaikum,

    saya memang tertarik lah dengan tudung yg dipamerkan.

  18. SALAM SEMUA PENGUNJUNG..

    UTK INFO PRODUK TERBARU, SILA LAYARI : http://www.minikelantan.com
    SAYA AKTIF KAT WEB TU SKRG, SEMUA INFO DAN PRODUK BARU, SAYA PAPARKAN DISITU.TQ..HARAP MAKLUM

    http://www.minikelantan.com

  19. suzy said,

    saya berminat hendak membeli tudung dlm 10 helai. tolong berikan harga utk saya.

  20. Jamimah James BEll said,

    askum

    Bagaimana nak membuat pesanan tudung ni


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: